П`ятниця, 29.03.2024, 17:36

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Волейбольний турнір серед жіночих команд
12:30
Волейбольний турнір серед жіночих команд

Нещодавно в спортивній залі Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти відбувся волейбольний турнір серед жіночих команд. У ньому, крім збірної волейболісток Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди, взяли участь також школярки Жовтневої та Ташанської загальноосвітніх шкіл, ТОВ «Костал Україна» і команда Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів. Ці змагання для жінок організував відділ із питань фізкультури та спорту Переяслав-Хмельницької міської ради та громадська організація «Спортивний клуб “Ветеран”».
На урочистому відкритті турніру голова комітету з питань фізичної культури та спорту Валерій Мільгевський та голова «СК “Ветеран”» Василь Онопрієнко привітали спортсменок та побажали кожній із команд перемог.
Згідно положення волейбольний турнір проводився по коловій системі. Команди грати між собою до двох виграних партій.Організатори виявились хорошими прогнозистами — в передостанньому матчі зустрілися дівчата з села Жовтневе і працівники Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, які протягом турніру поступилися лише лідерам — студенткам педагогічного університету та команді ТОВ «Костал Україна». В очному поєдинку в матчі за третє місце сильнішими виявилися юні школярки (тренер Віктор Шелест) — 2:0 (19:17, 15:12). В останньому матчі за перше місце зустрілися дівчата з університету та збірна ТОВ «Костал Україна».У цьому матчі перемогу святкували студентки — 2:1 (15:17, 15:8, 15:7). Дівчатам із ТОВ «Костал Україна» (тренер Микола Ткаченко) Валерій Мільгевський та Василь Онопрієнко вручили срібні нагороди, а студенткам- чемпіонкам (тренер Тетяна Троценко) — золоті. Команда студенток взяла участь в турнірі у такому складі: Лілія Бондар,Тетяна Гончарук, Рита Новік, Оксана Семоненко, Марина Шевчук та Надія Царук.
Організатори турніру, який, до речі, пройшов уже всьоме, дякують керівництву та працівникам Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти за наданий і підготовлений спортивний зал для проведення змагань.

Інформація редакційно-видавничого відділу університету

Переглядів: 580 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz