Вівторок, 23.04.2024, 10:36

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Наступний Кубок світу ми візьмемо!
12:01
Наступний Кубок світу ми візьмемо!

На VII Кубку світу зі східного єдиноборства (ушу-саньда), який нещодавно відбувся у м. Джакарта (Індонезія), єдиним учасником від України був наш земляк, Заслужений майстер спорту України, вихованець місцевого клубу самозахисту “Альянс”, зірка українського ушу, аспірант Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди Дмитро Баток. Він і його тренер Олександр Орлов гідно представили нашу державу і рідний Переяслав у далекій азіатській країні.
Кубок світу з ушу-саньда (саньшоу) відбувається раз на два роки. Це настільки престижні змагання, що участь у них атлет може забезпечити, отримавши ліцензію винятково на попередньому Чемпіонаті світу. Наш земляк Дмитро Баток торік виборов свою перепустку в Куала-Лумпур (Малайзія). Аби претендувати на ліцензію, потрібно, як мінімум, дійти до півфіналу. Отже, найсильніші четвірки в усіх вагових категоріях чоловіків і жінок мають право взяти участь у цих змаганнях. Дмитро вже втретє потрапляє на Кубок світу, а це означає, що він входить до когорти найкращих спортсменів.
Супервологий клімат, своєрідне харчування, суперник у півфіналі, важкий переліт Київ—Москва—Дубаї—Джакарта не завадили Дмитрові вийти у фінал Кубку світу. Там на нього чекав давній суперник — чотириразовий чемпіон світу, триразовий переможець Кубку світу, чемпіон Всесвітніх ігор іранець Хамідреза Чойліпур. Абсолютно всю програму виконав Дмитро і вже здавалося, що “раунд наш”, але, напевно, досвід та майстерність суперника дали йому максимальний бал для перемоги. Отже, в Україну привезене срібло. “Наступний Кубок світу ми візьмемо!”, — переконаний Дмитро Баток. Упевнені в цьому і його тренери Олександр Орлов та Олег Чуканов.
Тепер попереду рік посиленої підготовки до наступного “ліцензійного” Чемпіонату світу у тій же Джакарті.

Сергій Зражевський, фахівець редакційно-видавничого відділу університет

Переглядів: 614 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz