П`ятниця, 19.04.2024, 11:22

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Майбутні педагоги — народ спортивний
14:15
Майбутні педагоги — народ спортивний

Майбутні педагоги — народ спортивний

Сімнадцятого жовтня у спортивному залі Канівської загальноосвітньої школи №3 відбувся традиційний волейбольний турнір серед дівчат «Золота осінь».У змаганнях взяли участь команди із Канева, Канівського району, Богуслава, Переяслав-Хмельницького. Наше місто представляла університетська команда «УДАР-ПХДПУ». Приємно, що переяславчанки вибороли перше місце та кубок турніру. Супроводжувала команду на змагання доцент кафедритеорії та методики фізичного виховання Тетяна Троценко. Ось що вона розповіла:

—  Запам’яталися потиски рук, дружня атмосфера на канівській землі, запекла боротьба за першість у волейболі. На нас чекав теплий прийом, концертна програма, спілкування із членами інших команд. Слід зазначити, що переважна більшість членів канівської команди є учнями дитячої юнацької спортивної школи. Її директор Михайло Варварський звернув увагу на наших спортсменок, які мають хорошу спортивну підготовку. Наголосив на тому, що його вихованки виявили бажання продовжити подальше навчання у Переяслав-Хмельницькому університеті. Також нашим вищим навчальним закладом зацікавилися волейболістки із Богуслава, які були досить сильними конкурентками у грі. Їхній тренер Віталій Кудяк висловив думку, що подібні турніри із різних видів спорту потрібно проводити частіше.

Дівчата продемонстрували хорошу техніку, завзятість, командний дух, прагнення до перемоги. Всі матчі пройшли у видовищній, запеклій, безкомпромісній боротьбі. Дуже задоволена, що моя праця та праця колег не пройшла даремно — наші студентки привезли в рідні стіни золоті медалі та бажання долати нові спортивні вершини.

Людмила Левченко

Переглядів: 667 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz