П`ятниця, 19.04.2024, 19:02

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 23 » ХІІІ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ
16:17
ХІІІ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ

ХІІІ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Уже тривалий час науковці Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди активно проводять дослідження у сфері туризму та краєзнавства, їхніх проблем і тенденцій розвитку.

16-17 квітня на базі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулася ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми і перспективи розвитку фізичного виховання, спорту і туристсько-краєзнавчої роботи в закладах освіти».

 

Реєстрацію учасників конференції здійснили молоді науковці під керівництвом доцента Тетяни Троценко

 

Головною ідеєю проведених конференцій є розробка стратегії подальшого розвитку туризму та краєзнавства в освітніх закладах як сфери наукової діяльності і як навчальної дисципліни. І саме тому обрана тематика науково-практичної конференції є гарною можливістю наукового дискурсу для вчених та дослідників. Під час проведення форуму обговорювали сучасний стан спортивно-оздоровчого туризму і краєзнавства, фізичного виховання проводився ґрунтовний аналіз їх розвитку й функціонування.

У роботі конференції взяли участь 130 науковців та практиків, а в збірнику було опубліковано роботи учасників  із 7 країн: 101 — з України, 5 — з Росії, 1 — з Болгарії, 4 — з Білорусі, 1 — з Китаю, 2 — з Ізраїлю та 3 — з Казахстану.

 

 

Знайомство з друкованими матеріалами провів основоположник циклу Міжнародних конференцій,
професор Борис Пангелов

 

Із вітальним словом до учасників зібрання звернувся декан факультету фізичного виховання, професор Віктор Куйбіда. За значний вклад в міжнародну і наукову співпрацю проректор університету з наукової роботи, доцент Сергій Рик вручив Красиміру Мінчеву – Надзвичайному і Повноважному послу Республіки Болгарія диплом почесного професора університету. Він вручив медалі Григорія Сковороди Надежді Белелієві – керівнику служби з торгово-економічних питань та Петеру Танєву – раднику посольства Болгарії з питань освіти і науки.  

 

Рішенням Вченої ради університету Надзвичайному і Повноважному послу Республіки Болгарія
Красіміру Мінчеву присвоєно звання почесного професора

 

На пленарному засіданні були заслухані змістовні доповіді вітчизняних і зарубіжних науковців, зокрема, про форми організації туристської оздоровчої діяльності та їх значення в історичному розвитку вітчизняного туризму, історико-географічні фактори розвитку спортивно-оздоровчого туризму тощо.

Делегація Республіки Болгарія відвідала мистецькі лабораторії університету. Вони були вражені самобутніми сюжетами картин, вишивок, композицій, високим рівнем майстерності робіт студентів та кваліфікації викладачів образотворчого мистецтва. Посол запропонував провести цикл мистецьких виставок та конкурсів в посольстві Республіки Болгарія.

 

Тут народився новий проект циклу мистецьких заходів в Посольстві Болгарії

Переглядів: 653 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz