П`ятниця, 29.03.2024, 00:10

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Кубоу пам’яті Юрія Лізньова
13:59
Кубоу пам’яті Юрія Лізньова

Викладачі не програли жодного матчу й стали переможцями турніру

з футзалу памяті Ю.М. Лізньова

25 березня в спортивній залі педагогічного університету відбулись фінальні ігри турніру з міні-футболу пам’яті викладача вишу Юрія Лізньова.
Юрій Михайлович Лізньов народився в Грузії. Закінчив Київський інститут фізичної культури. Працював учителем, тренером. Свого часу в Переяславі була створена веслувальна школа, і він із дружиною Валентиною Іванівною розпочав готувати спортсменів-веслувальників. Вони виховали немало майстрів спорту СРСР, призерів та переможців чемпіонатів Союзу, європейських і світових першостей. У 1989 році Юрія Лізньова запросили на викладацьку роботу до інституту, який відкрився в нашому місті. Юрій Михайлович працював викладачем, старшим викладачем, згодом очолив кафедру фізичного виховання. Після його смерті й був започаткований цей турнір.
До фінальної частини футзального турніру потрапили команди викладачів, об’єднана збірна 5–6 курсів, збірна 4 курсу та збірна 1 курсу.
Відкриваючи змагання, декан факультету фізичного виховання Віктор Куйбіда зазначив, що цей турнір проходить у стінах університету вже 17-ий раз. Хвилиною мовчання учасники турніру вшанували пам’ять викладача, а делегація з представників команд з’їздила покладати квіти на могилу Юрія Лізньова в Переяславі.
Першими на майданчик вийшли команди викладачів та збірна 4 курсу. Упевнену перемогу з рахунком 3:1 святкували викладачі. Потім вийшли футзалісти збірної 1 курсу та об’єднаної збірної 5-6 курсів. Гра була доволі вперта. Пропустивши гол від суперників, команди відразу намагалися зрівняти рахунок.
Матч завершився з рахунком 6:4 на користь збірної 1 курсу. Серед футзалістів першого курсу особливо виділялись брати Владислав та Станіслав Шараї. Вони отримали приз кращих гравців турніру.
За підсумками турніру перше місце та кубок здобула команда викладачів. Приз кращого воротаря отримав Володимир Даниленко. Він вдало захищав ворота збірної 4 курсу.
Після завершення турніру відбулася показова зустріч із міні-футболу між командами викладачів та збірною Києва. За киян виступали такі зіркові гравці як колишній воротар “Борисфена” Руслан Новіков, колишній захисник маріупольського “Іллічівця” Костянтин Сахаров, діючий член збірної країни із пляжного футболу, чемпіон Європи Антон Бутко. Незважаючи на «зоряність» київської команди, перемогу святкували переяславці – 6:4

Володимир Набок

Переглядів: 698 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz