Середа, 24.04.2024, 03:09

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Кубок Віктора Костіна
11:11
Кубок Віктора Костіна

В університеті відбулись традиційні баскетбольні

змагання на Кубок Віктора Костіна

Нещодавно в спортивній залі Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди відбулись баскетбольні змагання на Кубок Віктора Костіна. Цей турнір проходить на Переяславщині традиційно і цьогоріч став уже дванадцятим.
До слова, Віктор Костін все своє життя присвятив фізичній культурі та спорту. У 1971 році, по завершенні навчання в Інституті фізичного виховання, отримав направлення у Переяслав-Хмельницький на посаду вчителя фізкультури у школу № 2. Потім Віктор Федорович очолив колектив спортивної бази, а згодом його обрали головою міжгосподарського спортивного товариства «Колос». Завдяки стараннями Віктора Костіна майже у кожному господарстві почали працювати інструктори зі спорту. Спортивні досягнення Переяславщини значно зросли в порівнянні з іншими районами Київщини та України. У селах займалися спортом всі — від тракториста до голови колгоспу. Постійно проводились різноманітні спартакіади, турніри із футболу, волейболу, баскетболу, легкої атлетики. І ось коли Віктора Федоровича не стало, у 2002 році його друзі започаткували баскетбольний турнір, присвячений його світлій пам'яті.
Цього разу помірятись силами приїхали три команди — із сіл Гайшин, Циблі та Пологи-Вергуни. Баскетболісти із Поліг-Вергунів, вигравши обидві зустрічі, стали переможцями турніру і заволоділи перехідним кубком та золотими медалями. Друге місце посіла команда із Цибель, третіми ж стали баскетболісти із Гайшина.
Кращим гравцем турніру став баскетболіст із Поліг-Вергунів Сергій Годунко. Кращим розігруючим визнано гайшинця Вадима Винограднього, а кращим нападником — Володимира Руденка із Цибель. Грамоти, медалі та кубки кращим гравцям вручили син Віктора Костіна, нинішній міський голова Переяслава-Хмельницького Тарас Костін та голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Григорій Дубина.

Інформація редакційно-видавничого відділу університету

Переглядів: 652 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz