П`ятниця, 29.03.2024, 01:04

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Чемпіонат університету з богатирського багатоборства
10:28
Чемпіонат університету з богатирського багатоборства

Чемпіонат університету з богатирського багатоборства

27 травня на стадіоні Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди під головуванням Заслуженого тренера України, доцента Тараса Кириченка пройшов відкритий чемпіонат вишу з богатирського багатоборства.

У змаганнях узяли участь 14 найсильніших атлетів університету, які змагалися в різних силових конкурсах із нестандартним та класичним силовим обладнанням. До програми змагань входило піднімання, перенесення, метання та утримування ваги. Хоч конкуренції на майданчику не бракувало, однак між конкурсантами панувала дружня, доброзичлива атмосфера: учасники підтримували один одного гучними оплесками, порадами, складалося враження, що всі — одна велика команда, виступають заради задоволення, а не для перемоги.

У результаті запеклої боротьби переможцем змагань став студент ІІІ курсу факультету фізичного виховання Олексій Павленко, який набрав 64 очки. Друге місце із результатом 55 очок посів магістрант відділення післядипломної освіти Віктор Музиченко. Бронзовим призером чемпіонату став студент ІІІ курсу факультету фізичного виховання Борис Мидляк, його результат — 43 очки. Переможці та призери отримали дипломи і цінні призи.

Тож сміливо можна сказати, що змагання із силового багатоборства пройшло успішно, бо принесло учасникам не тільки відзнаки, але й добрячий заряд позитивних емоцій.

Організатори та учасники змагань висловлюють щиру вдячність спонсору чемпіонату — профспілковому комітету університету, який підтримує здоровий та спортивний спосіб життя серед молоді.

Людмила Левченко

Переглядів: 513 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz