Четвер, 25.04.2024, 14:19

 













Наше опитування
Який вид спорту вам подобається
Всього відповідей: 1145
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Чемпіонат України із сумо м. Луцьк
13:24
Чемпіонат України із сумо м. Луцьк

З 5 по 9 березня в місті Луцьк проходив Чемпіонат України із сумо. Він став відбірковим на Чемпіонат Європи, який відбудеться 3-5 травня цього року в місті Шауляй (Литва). За збірну команду Київської області боролися студенти Переяслав-Хмельницького університету, які є вихованцями Заслуженого тренера України із сумо Сергія Безкоровайного. Сергій Борисович не лише супроводжував атлетів, але й налаштовував їх на перемогу.

— Сергію Борисовичу, виступ наших студентів можна назвати вдалим?

— Безумовно! Не було рівних студентці факультету фізичного виховання, майстру спорту із сумо Марині Кругловій, яка здобула дві золоті медалі. Чорнобай Ірина (кандидат у майстри спорту) посіла друге місце, виборовши дві срібні медалі. Обидві сумоїстки отримали ліцензію на участь у Чемпіонаті Європи. Вікторія Гірна (кмс), студентка фінансово-гуманітарного факультету, стала бронзовим призером. Приємно відзначити, що на чемпіонаті країни з цього екзотичного виду спорту команда нашого вишу у віковій групі 21-23 роки здобула як «золото», так і «срібло». У важкій та абсолютній ваговій категорії здобула ліцензію на участь у Чемпіонаті Європи студентка факультету фізичного виховання (майстер спорту України) Іванка Березовська.
Серед дорослих «золото» отримав майстер спорту Костянтин Булатов, а «срібло» — майстер спорту Маноліс Алеханов. Обох треную уже кілька років, чоловіки успішно виступають за Київську область. Через місяць відбудеться Всеукраїнська студентська універсіада в Києві. Університетська команда буде підсилена кількома студентами вишу, щоб достойно виступити й здобути високі нагороди.

— Із яких областей були учасники? Які враження від організації змагань?

— У змаганнях брало участь близько 250 спортсменів із 15областей. А саме: Харківської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Львівської та ін. Самі змагання відбувалися у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін», який без перебільшення можна назвати територією спорту. Тут можна випробовувати свої сили в картингу, пейнтболі, настільному тенісі, більярді та інших видах спорту. Враження якнайкращі. Організатори подбали, щоб гостям у їхньому місті було затишно й комфортно. Нас зустріли, розселили. У вільний час від боротьби було організовано екскурсію містом та в замок Любарта, який є унікальним історико-архітектурним пам’ятником кінця XІІІ-XІV століття. Він є візитною карткою міста, оскільки з іншими стародавніми спорудами входить до складу державного заповідника «Старий Луцьк». В даний час замок відреставрований і відкритий для відвідування. Тут проводяться щорічний фестиваль середньовічної культури «Меч Луцького замку».

— Як тренер відчуваєте гордість за своїх вихованців?

— Приємно, що студенти посіли призові місця, але щоб поїхати на Чемпіонат Європи потрібні солідні кошти, тож змушений їх шукати. Хочу звернутися із проханням до керівництва міста, і всіх, хто небайдужий до цього виду спорту, посприяти у фінансуванні наших спортсменів, адже їх здобутки працюють на підняття іміджу університету, міста та України в цілому. Спонсор матиме можливість подорожувати разом із командою та спостерігати за боями сумоїстів. Тим, хто побажає бути нашим меценатом залишаю свій контактний телефон: 0955075764.

Людмила Левченко

Переглядів: 756 | Додав: ksen4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 favpARMub   (07.01.2024 21:35) [Материал]
Obstet Gynecol 2006; 107 5 1075 1085 <a href=https://vardenafil.buzz>levitra generique en bretagne</a> medical director, Breast Health Program, and attending physician, department of oncology and hematology, Winthrop University Hospital, Mineola, N

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Ми в соціальних мережах
Ми в соц. мережах




Copyright kuybida.ucoz.ua © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz